BED napisał(a):No cóż z "gówna bata nie ukręcisz"
Czarny96 napisał(a):AZS tylko 60-58 ze słabiutkim Treflem, słabo. Gra kontrolna ale widać, że atak mizerny a AZS miał prawie cały skład.
Czarny96 napisał(a):I w sumie to dobry ruch, ciekawe jak to będzie działać, chyba serio jak Gdynia tylko może troszkę mocniejsza. I życie kibica Czarnych serio potrafi być ciekawe, bo na ich pięknej hali mam teraz WF na studiach
sisar napisał(a):Czarny96 napisał(a):I w sumie to dobry ruch, ciekawe jak to będzie działać, chyba serio jak Gdynia tylko może troszkę mocniejsza. I życie kibica Czarnych serio potrafi być ciekawe, bo na ich pięknej hali mam teraz WF na studiach
No to po WF-ie na takiej hali to i trenerem możesz zostać.
Czarny96 napisał(a):sisar napisał(a):Czarny96 napisał(a):I w sumie to dobry ruch, ciekawe jak to będzie działać, chyba serio jak Gdynia tylko może troszkę mocniejsza. I życie kibica Czarnych serio potrafi być ciekawe, bo na ich pięknej hali mam teraz WF na studiach
No to po WF-ie na takiej hali to i trenerem możesz zostać.
Zajęcia niestety z nożnej, koszykówka terminowo zajęta, to by było ciekawe ćwiczyć tam kosza... Co do AZS'u to jestem ciekaw kiedy ściągną centra, bo bardzo długo składu zamknąć nie mogą. Jeśli dobrze trafią to mogą chyba być całkiem mocni, jednak młodzi potrafią być za bardzo chimeryczni. Ciekawe ile więcej chciał Walton, bo na pewno chciał sporo więcej niż w Gdyni i raczej to dostał, może im zostać mało funduszy na centra.
Ryder napisał(a):Mają rozmach sk......
http://www.azs.koszalin.pl/aktualnosci/wiadomosc/1552
W związku z niesportowym zachowaniem oraz rażącym naruszeniem regulaminu klubu, Rashad James i Devon Austin zostali odsunięci od pierwszego zespołu do odwołania.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Czarny96 napisał(a):Ryder napisał(a):Mają rozmach sk......
http://www.azs.koszalin.pl/aktualnosci/wiadomosc/1552
W związku z niesportowym zachowaniem oraz rażącym naruszeniem regulaminu klubu, Rashad James i Devon Austin zostali odsunięci od pierwszego zespołu do odwołania.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Na SF był artykuł o tym, że mają być w pierwszej 6Ostro podziałali, ma to pewnie większe dno niż fakt, że ktoś chyba pobalował. Jamesa chyba jakoś przywrócą i wybaczą ale Austina chcą się w jakiś sposób pozbyć od dawna ale pewnie skubany ma sporo zapisków w kontrakcie i sprawa jest skomplikowana. Takie sprawy powinno się inaczej załatwiać, bo krzywdę zrobili sobie sami.
Choć w sumie ciekawe co to było...
James i Austin złamali regulamin klubowy i czekają ich poważne konsekwencje. Klub na pewno surowo ukarze obu zawodników. Dwójka Amerykanów już w barwach koszalińskiego klubu nie zagra.
Area 51 napisał(a):Może to trochę zabrzmieć dziwnie ale szkoda że śmierdzielin to przegrałNam by się przydała do ostatecznego rozrachunku porażka lizaczków
No ale jak zwykle musieli to Yippie-Ki-Yay
forthree napisał(a):Jakby ktoś pytał, to za miedzą po staremu. Trener zwolniony, Dedek bez pracy.
krasnad napisał(a):Polecam ostatnie 5 sekund śmierdzielińskiego "gpbasket"To jest na prawdę stan umysłu
![]()
![]()
![]()
sisar napisał(a):forthree napisał(a):Jakby ktoś pytał, to za miedzą po staremu. Trener zwolniony, Dedek bez pracy.
Powinni zatrudnić jeszcze naszego speca od przygotowania fizycznego, tfuuu, od WF-u.
forthree napisał(a):sisar napisał(a):forthree napisał(a):Jakby ktoś pytał, to za miedzą po staremu. Trener zwolniony, Dedek bez pracy.
Powinni zatrudnić jeszcze naszego speca od przygotowania fizycznego, tfuuu, od WF-u.
Powiem Ci, że można by zrobić trade. Spec Czarnych od przygotowania fizycznego do nich, a Artur Pacek od nich do Czarnych
Bilek napisał(a):krasnad napisał(a):Polecam ostatnie 5 sekund śmierdzielińskiego "gpbasket"To jest na prawdę stan umysłu
![]()
![]()
![]()
Dostajesz karnego koszaliniaka za powyższy post pozbawiony linku
realista444 napisał(a):A jednak :
http://plk.pl/aktualnosci/n/14984/sadow ... w-azs.html
Mateusz napisał(a):realista444 napisał(a):A jednak :
http://plk.pl/aktualnosci/n/14984/sadow ... w-azs.html
Zdecydowanie za późno,maja za mało czasu na nadrobienie zaległości. Wejście do PO dla azs graniczy z cudem.
simon napisał(a):Hmm no to się sypie Koszalinek. Info za sportando.com![]()
Manresa made official the signing of Patrik Auda.
The Czech international comes from AZS Koszalin.
.:strusiek:> napisał(a):W koszalinie już chyba sezon ogórkowy:) Na derby wszystkie bilety po 5 zł...
Czarny96 napisał(a):Moje Wilczki zrobiły swojeI na zachodniej stronie Pomorza wreszcie coś się dzieje. Koszalin sprawia, że nasze 5 miejsce aż tak nie boli, bo przy ich wynikach mamy wielki sukces, ale nie ma co się obracać na innych.
losmen napisał(a):Czarny96 napisał(a):Moje Wilczki zrobiły swojeI na zachodniej stronie Pomorza wreszcie coś się dzieje. Koszalin sprawia, że nasze 5 miejsce aż tak nie boli, bo przy ich wynikach mamy wielki sukces, ale nie ma co się obracać na innych.
Yippie-Ki-Yay logika, nie wazne ze u nas jest Yippie-Ki-Yay, najwazniejsze ze sasiad ma gorzej...
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości