Rychu#07 napisał(a):Biedrona jak zwykle... coś usłyszy, o czymś zapomni, coś przekręci, a później zdziwiony, że mu powiem, że bełkocze.
To przypomnę, że oprócz tulipanów, nie róż, zrobiliśmy także oprawę na 1200 samodzielnie ciętych i szytych barwówek.
Moim zdaniem najlepsza, a na pewno najbardziej czasochłonna ze wszystkich.
http://www.plk.pl/mecz/13522/energa-cza ... zalin.html
Warto zajrzeć do galerii by sobie odświeżyć.
czesio napisał(a):
Rozliczenie kosztów :
-rury na flagi -538,84
-tkanina na flagi - 875,76
-kwiaty - 900,-
-zszycie sektorówek - 250,-
-drobne zakupy w OBI - 86,46
-koszulki, w tym koszulki dla zawodników - 1.800,-
RAZEM kosztów 4.451,06
Wpłaty na oprawę - 1.545,-
-za koszulki 2.850,-
RAZEM wpłat - 4.395,-
4.451,06 - 4.395,-= 56,06 dopłaciliśmy z konta SKSK.
czesio napisał(a):Czytają Wasze posty, czy jak je tam nazywacie, odechciewa mi się wszystkiego.
Internet niszczy niektórym szare komórki.
Do d..py z tym wszystkim.
hejtować weź Ty sie odp.pier.dol co ? Ja tylko napisalem , ze zlotowki nie dorzuce z racji tego ze nie podobal mi sie pomysl kupowania kwiatow z okazji dnia kobiet. Faktycznie wielki hejt o ku.rwa popłacz się Rychu jakoś potrafi to wziąć na klatę sie nie obrazac a ty jak panienka bo hejty srejty tylko . Tylko zobacz , ze moze te hejty zadziałają mobilizująco ( nie mowie tu o sksk bo akurat oni robia co moga ) reszta gryfii upadla i to nie tylko tobie zalezy na dopingu wiec sie ogarnij z tymi hejtami . Ja mówię co mi się nie podoba ( nie podobalo mi sie ze kwota x ktora dalem na derby poszla na kwiaty ) Rychu mi przypomnial , ze bylo wiele innych fajnych rzeczy podczas tego meczu ala flagi ktore kosztowaly kupe pracy i mi sie to przypomnialo i uwazam , ze ma rajce . Ale moze nastepnym razem jak bedzie zbieral na oprawe to pomysli zeby nie kupowac kwiatow etc bo komus moze to nie odpowiadac tyle w temacie . Dany nie obrazajcie sie bo ja troche swoja frustracje na klub wylewam tu i jezeli to Wam sie po dupie dostaje ode mnie to szczere przepraszam bo to nie o to chodzi serio jestescie fajnie zorganizowani strona super funkcjonuje i zaden nowy kk nie ma prawa bytu jestescie Wy i mam nadzieje ze tak zostanie . Pozdrawiam biedronaaa- wieczny hejterArea 51 napisał(a):Jeśli nowe SKSK ma wyglądać coś na wzór H1 to ja się od razu wypisuję. Każdy potrafi tylko narzekać ale żeby wziąć w końcu się zebrać przedyskutować to i owo zastanowić się nad wspólnym dobrem to nie... Najlepiej hejtować , bo w tym jesteście najlepsi (biedronaaa , Alien , marcik i jeszcze ktoś by się znalazł). Są ludzie którzy chcą coś zmienić , odzyskać utracone miano najlepszych kibiców w Polsce , a więc skoro są chęci to dlaczego w końcu tego nie zrobić??
Ludzie zróbmy coś w końcu ja jako zwykły szary kibic z SKSK na prawdę też chcę coś zrobić ale mój głos jest tylko jeden i nie jest decydujący. Ze swojej strony obiecuję pełne wsparcie , pomoc i zaangażowanie. Przestańmy tylko o tym pisać , tylko w końcu zróbmy coś !!! Nie obrażajmy się wzajemnie na siebie bo to do niczego nie prowadzi. Jedni chcą dopingu piłkarskiego inni twierdzą że to się nie sprawdzi. Spróbujmy , zobaczmy , przecież to nic nas nie kosztuje. Prawda? Zacznijmy w końcu działać !!! Zróbmy jakieś zebranie i SKSK i kibice z sektora z góry i reszta zainteresowanych , obgadajmy , ustalmy coś , zacznijmy w końcu działać ! A nie tylko przekrzykiwać się na forum !! Możecie mnie hejtować że jestem świeży że dopiero od kilku sezonów zaledwie dopinguję i należę do SKSK i nie mam prawa się udzielać. Mam za mały staż i w ogóle. Jednak ja na prawdę chcę coś zrobić a nie tylko z meczu na mecz zdzierać gardło. Musimy w końcu coś zrobić. Zbierzmy się , zjednoczmy i przywróćmy miano najlepszych kibiców w Polsce !!
Rychu#07 napisał(a):I za kwiatka, i za kwiatka!
1,5 za długiego tulipany, to nie w kij dmuchał- trzeba było się nagadać
Alien napisał(a):Nie walcie fochów.
Dafi napisał(a):Wczorajsze spotkanie pokazało, gdzie jestescie..... Hejterzy, tacy mocni przez internet.... Na zywo czekał praktycznie cały zarząd(oprócz Mateusza), oni chcieli usłyszeć wasz glos, a tu co..... gówno.... wszyscy hejterzy stchórzyli.... który teraz napisze, odważy się powiedzieć, uderzyć w pierś....... Jesteście tchórzami.........
Rychu#07 napisał(a):Ale ja nie mam odrobiny pretensji.
Córci życzę zdrowia i niech się dobrze chowa pod okiem taty.
szygorski napisał(a):jak ktoś chce zobaczyć doping piłkarski na meczu koszykówki to na kanale Orange Sport właśnie leci powtórka meczu Legia - SKK Siedlce
majza1989 napisał(a):szygorski napisał(a):jak ktoś chce zobaczyć doping piłkarski na meczu koszykówki to na kanale Orange Sport właśnie leci powtórka meczu Legia - SKK Siedlce
I co aż tak źle to wygląda ??? Ze zniczem to już mega było
forthree napisał(a):majza1989 napisał(a):szygorski napisał(a):jak ktoś chce zobaczyć doping piłkarski na meczu koszykówki to na kanale Orange Sport właśnie leci powtórka meczu Legia - SKK Siedlce
I co aż tak źle to wygląda ??? Ze zniczem to już mega było
Jakby ktoś chciał zerknąć doping:
marcik70 napisał(a):a czy w SKSK chociaż połowa jest zainteresowana jakimkolwiek dopingiem?
krasnad napisał(a):marcik70 napisał(a):a czy w SKSK chociaż połowa jest zainteresowana jakimkolwiek dopingiem?
Tak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości