Rychu#07 napisał(a):Aby poznać poziom zainteresowania i przewidzieć ile flag będzie potrzebnych, niebawem ruszymy z zapisami (jak tylko zadzwonię do Danego i on je ustawi).
MureQ napisał(a):Rychu#07 napisał(a):Aby poznać poziom zainteresowania i przewidzieć ile flag będzie potrzebnych, niebawem ruszymy z zapisami (jak tylko zadzwonię do Danego i on je ustawi).
Zapisy już są uruchomione: http://czarni.slupsk.pl/pl/Zapisy/Index/90
Rychu#07 napisał(a):Oczywiście dopisek o biletach wskakuje z automatu. Nie ma o nich mowy
Rychu#07 napisał(a):Jasne
Cesnauskis7 napisał(a):Moja mama jest krawcową, ale wiadomo, nie chcę jej jakoś mega wykorzystywać. Sama tez umiem szyć na maszynie, więc z jej małą pomocą możemy pomóc z flagami.
Rychu#07 napisał(a):Cesnauskis7 napisał(a):Moja mama jest krawcową, ale wiadomo, nie chcę jej jakoś mega wykorzystywać. Sama tez umiem szyć na maszynie, więc z jej małą pomocą możemy pomóc z flagami.
Super. Dam znać
losmen napisał(a):Studiujesz wieczorowo ? :-)
Rychu#07 napisał(a):Muszę policzyć ile mam w domu. Na styku było...
Dafi napisał(a):Realista444, w razie co dostaniesz moją flagę bez żadnych zobowiązań....
Rychu#07 napisał(a):Ja też tak myslałem.
Rzeczywistość okazała się brutalna i brak czasu połączony z brakiem umiejętności krawieckich (a z boku wygląda to na takie łatwe) spowodował, że musiałem wysłużyć się innymi osobami.
Rychu#07 napisał(a):Jest jedna
Rychu#07 napisał(a):Tak, tak.
Zapraszam na GryfiÄ™ od godziny 15. CoÅ› do roboty zawsze siÄ™ znajdzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości