MureQ napisał(a):Ja skasowałem ten wpis, nie z powodu "cenzury" (swoją drogą ostro nas oczerniasz tymi insynuacjami), a dlatego, że post nie zawierał treści tylko same uśmieszki. W każdym razie mi (w dwóch przeglądarkach - Chrome i Firefox) pojawiły się tylko cztery prostokąty i chyba trzy uśmieszki, bez żadnej treści. Jeżeli jednak coś faktycznie napisałeś to przepraszam, nie wiem z czego wynika fakt niepojawienia się treści w temacie. Swoją drogą cztery prostokąciki pojawiają mi się również w Twoim wpisie z 21:32.
P.S. Używasz ostrej retoryki zarzucając nam cenzurę. Mówisz tak, jakbyśmy tutaj kasowali niewygodne wpisy (nawet nie wiem co tam napisałeś, więc nie mogę stwierdzić czy to było coś kontrowersyjnego). Wstydź się.
Wiesz co. nie chce mi się już wyjaśniać o co mi chodziło. Poza tym jak widzę, że mój post uważany jest za ostrą retorykę i oskarża się mnie o insynuacje, to przepraszam, ale nie widzę sensu dalszej polemiki.
Ps. Skasowanie postu, bez poinformowania autora osobiście uważam w pewnym sensie za przejaw cenzury.
sorte dans la rubrique